Peter Veerdig

Peter Veerdig - Mondhygiënist - Oldenzaal

In 1993 rondde Peter Veerdig de opleiding tot mondhygiënist af in Nijmegen.

Hij is daarna van 1993 tot 2000 werkzaam geweest bij verschillende tandheelkundige praktijken en een orthodontiepraktijk in de regio Twente.

Van 1996 tot en met 2001 was Peter verbonden aan het Medisch Spectrum Twente in Enschede. Op de afdelingen Mondziekten, Kaakchirurgie en Bijzondere Tandheelkunde heeft hij zich voornamelijk bezig gehouden met het behandelen en begeleiden van patiënten met tumoren in het hoofd-hals gebied. Gedurende deze tijd heeft hij ook ervaring opgedaan met het behandelen van angstpatiënten en patiënten met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking.

In 1998 is Peter in Oldenzaal in eerste instantie in deeltijd gestart met zijn eigen praktijk: Mondhygiëne Praktijk Veerdig. Vanaf 2001 is hij volledig als vrijgevestigde mondhygiënist werkzaam.

Naast het BIG register staat Peter Veerdig ook ingeschreven bij het landelijke KwaliteitsRegister voor Mondhygiënisten en is hij onder andere aangesloten bij de beroepsvereniging NVM.

Hij is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Mondhygiëne omdat hij regelmatig vakgerichte cursussen, congressen en workshops volgt.